Hvis jeg havde vidst…

– det jeg ved i dag , om chok og de konsekvenser det kan få , da mine børn var små, så havde jeg kunne skåne dem for en masse bøvlede omveje.

Koncentrationsbesvær i skolen, trække sig fra sociale sammenhæng, angst, modløshed, modstand på at komme i skole og frygt for at komme væk hjemmefra, kan være nogle af de symptomer der er udløst af chok.

Jeg har ugentligt mange børn og unge i Chok Release sessioner. Flere af børnene er hjemme fra skole, trives ikke med at være ude blandt andre mennesker og sidder derfor hjemme uden den store sociale kontakt. Forældrene er magtesløse og fylder sig selv med skyld og skam. Tanker som “Hvad har vi gjort forkert” eller “Hvad skulle vi ha gjort anderledes” er mere end normalt. Jeg kender selv til alle disse tanker af skyld og skam og konstant dårlig samvittighed.

Derfor har jeg lavet denne workshop til alle forældre, uanset om dit barn trives eller ej. Dette er din Førstehjælpskasse som du altid kan have klar, hvor som helst og når som helst. Det kan muligvis blive din bedste investering for dit barns trivsel.

Alle forældre skal vide hvordan de spotter chok.
Alle forældre skal have kendskab til symptomer på chok.
Alle forældre skal have adgang til redskaberne i Førstehjælpskassen og forebygge deres børns mentale sundhed.
Ud med skyld og skam og magtesløshed og ind med Førstehjælpskassen der kan anvendes på alle tidspunkter i livet.

Du er nemlig den bedste til at forløse dit barns chok.

By |2019-11-12T12:08:03+01:00april 25th, 2019|Ikke-kategoriseret|1 Comment

One Comment

  1. blog 27. april 2020 at 3:06 - Reply

    Thanks for sharing your thoughts. I truly
    appreciate your efforts and I will be waiting for
    your next write ups thanks once again.

Leave A Comment