EXECUTIVE CHOK RELEASE2019-06-29T13:24:06+02:00

Executive Chok Release & Sparring

Er du High Performer i din hverdag? Er du direktør, CEO, kunstner, musiker, skuespiller, prof. idrætsudøver eller i anden ledende stilling, hvor du lever af din handlekraft og præstation?

Er du beslutningstager og vant til at skabe vækst, udvikling og træffe beslutninger, der har indflydelse på andre mennesker?
Har du oplevet nogle omstændigheder, der delvist har lammet din handlekraft?
Har du oplevet at det der normalt er let og naturligt for dig, pludseligt føles usikkert og din naturlige handlekraft bliver hakkende, tvivlende?
Oplever du at din handlekraft er blevet svækket?
Så er der en helt naturlig forklaring på det.

Dit nervesystem har højst sandsynligt oplevet et chok og derfor låser systemet og svækker din naturlige handlekraft.

Professionel sparringspartner

Mental sundhed og work/life-balance er kommet mere i fokus de sidste par år. Fremtidsforskere har spået, at vi inden for de næste par år får endnu mere fokus på den mentale sundhed og evnen til at skabe work/life-balance i vores liv.

Fysisk sundhed er vi mere og mere bevidste om i dag, både som arbejdsgivere og arbejdstagere. Den Mentale sundhed er nu prioriteret højt, da trivsel socialt og mentalt har en stor indflydelse for vores livskvalitet.

Som del af Executive Chok Release vil der som en naturlig del af forløbet være plads til professionel sparring, når fastlåstheden er sluppet og handlekraften og nye indsigter er tilbage i turbanen igen.
Sammen med mig får du plads til at skabe og udvikle nye strategier i et fortroligt rum.

Som udvikler af Chok Release og kreativ sparringspartner for flere virksomheder igennem de sidste 20 år, er min vidensbase for mental sundhed, work/life-balance stor og altid understøttet af konkrete beviser på færre sygedage og større trivsel.

3. sessioner koster 4000 kr. 
5. sessioner koster 6500 kr. 

Her foregår sessionerne

1:1 Sessioner foregår på Gl. Carlsbergvej 16, 1799 København V.
Jeg kan også komme til dig, her påregnes der dog tids-og transport udgifter.

BOOK DIN EXECUTIVE SPARRINGS SESSION LIGE HER!