FIRMA AFTALE?2019-06-26T10:57:34+02:00

Har dine medarbejdere chok og derpå følgende reaktioner?

Trivsel på arbejdspladsen handler om både fysisk og mental sundhed.

Stress, angst og depression er ofte de mentale ubalancer, der skaber nedsat arbejdsevne, dårlig trivsel , social isolation og lange sygemeldinger.

Igennem de sidste 10 år har jeg arbejdet med mental sundhed på arbejdsmarkedet. Via mine erfaringer herfra, har jeg skabt Chok Release metoden, der forløser ubevidste chok og traumer. Disse viser sig meget ofte at være selve rodnettet til de mentale ubalancer, som åbenlyst påvirker alle aspekter i folks liv. Også det arbejdsmæssige.

Det er ikke nødvendigvis på arbejdspladsen,  at ubalancen er opstået, men det er her, det bliver tydeligt, at arbejdsevnen gradvis nedsættes.
Ofte forsøger HR afdelingen eller mellemlederen at tilbyde støttende samtaler med den enkelte medarbejder og tilpasse arbejdsopgaverne, så de matcher medarbejderens situation.
Medarbejderen er ofte utrolig taknemmelig for denne støtte, men selve ubalancen bliver ikke forløst.

Derfor kan det ofte ende med at ledelsens tålmodighed ophører, og medarbejderen udmattes i sit ønske om at præstere.
Men det, som ingen af parterne er klar over, er, at der er tale om et nervesystem,  der skal balanceres – og det er præcist det, Chok Release metoden gør.

Derfor tilbyder Chok Release firmaaftaler til virksomheder, der har fokus på mental sundhed og ønsker at medarbejdernes trivsel er i højsædet. Tiltaget vil øge arbejdsevnen/glæden og føre motivationen til tops.

Firma aftale til din virksomhed

Kontakt Chok Release og sæt en firmaaftale i gang. Der er  mulighed for at booke et klippekort, som kan benyttes ved behov, eller man kan booke faste månedlige samtaler.
Det er en certificeret og uddannet Chok Release MASTER, som afholder alle sessionerne, uanset hvor i Danmark du og din virksomhed hører hjemme.

JA, JEG VIL GERNE OPSTARTE ET FIRMA FORLØB!