FORÆLDREHOOD2020-07-09T11:27:34+02:00
chok release

FORÆLDREHOOD

FORÆLDREHOOD er dit private ufordømmende frirum med frihed til at tale ærligt. I dette forældre fælleskab taler vi om tabuer, glæder og sorger.

Du får et fællesskab der løfter dig i forældrerollen og som lægger en støttende hånd på din ryg. Et fælleskab der sørger for at du ikke står alene men altid kan række ud og få støtte når du har brug for det.

Jeg inviterer til at du deler dine erfaringer og tanker og det er vigtigt for mig at at du ved at du har en stemme som forælder, ligegyldig om du er:

  • Gravid og dermed en kommende forælder
  • En nybagt forælder
  • Forælder til skole børn
  • Forælder til en teenager
  • Forælder til voksne børn

Vi er jo forældre der oplever mange af de samme tanker, bekymringer, glæder og sorger uanset alderen på vores børn. Det her er stedet hvor du trygt kan dele og finde kærligt fællesskab i forældrerollen.

Det er et månedligt medlemsskab og fællesskab for kun 199 kr.

KOM MED HER!
chok release
chok release
chok release

Som medlem får du:

Hver måned får du som medlem af FORÆLDREHOOD:

  • Videoer med indblik i min tilgang og metode til at forstå forældre og børns reaktioner og adfærd ud fra Chok Release metodens synsvinklen.
  • 1 ugenligt live med mig her i gruppen. Her har du mulighed for at stille mig spørgsmål som fylder i din hverdag.
  • Kontinuerlige opslag der lægger op til dialog om dagligsdags dilemmaer som alle kan genkende i hverdagen.

Alt materiale lægges ind i Facebook Gruppen og dermed er alt samlet ét sted. Du skal ikke logge ind flere steder for at få adgang til dit materiale.
Som medlem får desuden bonus rabat på mine workshops, foredrag, onlineforløb, meditationer og kurser og uddannelse.

KOM MED I FÆLLESSKABET: FORÆLDREHOOD
chok release
chok release
chok release

Februar 2020: Fødselschok

Også selvom det er flere år siden du fødte

Hvordan du spotter om du har det. Hvordan det kan påvirke os fysisk, mentalt og adfærdsmæssigt i mange mange år frem, hvis vi ikke får det forløst, og du får et indblik i hvordan det kan påvirke vores forhold til vores barn på flere måder.

Så selv om det er flere eller mange år siden du har født, kan du sagtens bære rundt på et fødselschok som har fastlåst din krop og din adfærd og som har specifikke personlige livsforstyrrende triggers hos dig.

Marts 2020: Børn og chok

Bliv forælder-førstehjælper

Hvordan du spotter om dit barn er chokeret eller har et chok siddende i kroppen.
Hvordan du bedst støtter dit barn og hvordan du kan være med til at være forældre-førstehjælper når dit barn oplever noget der for dem føltes farligt.

Hvordan du hjælper deres nervesystem i ro igen og giver dem mod på livet igen.

chok release

Mit navn er Nadia Ferhat

Min baggrund er først og fremmest at jeg selv er mor og farmor.

Jeg har lavet alle de fejl man kan tænke er mulige at lave. Jeg har givet mine børn chok og de har gennemgået traumatiske oplevelser.
Jeg har mærket skyld og skam. Og jeg har mærket deres ubetingede kærlighed til mig, som deres mor og som det menneske jeg nu engang var og stadigvæk er. De har lært mig om ubetinget kærlighed og sammenhold.

Det er med dette udgangspunkt at jeg har stiftet denne lukkede gruppe for dig. Fordi du er enestående præcis som du er. Og jeg ønsker at dette fællesskab støtter dig kærligt i dit forældreskab.

Min profesionelle baggrund er psykoterapeut og stifter af Chok Release Metoden. Jeg har dagligt de mest vidunderlig fædre, mødre og børn i Chok Release terapi. Derfor har jeg fået bekræftet endnu mere behovet for at skabe dette FORÆLDREHOOD da jeg dagligt møder tvivl om man er god nok og om ens reaktioner og tanker er normale som den forælder man er.

JA, JEG VIL MED I FORÆLDREHOOD

Alt det praktiske

MEDLEMSSKAB

Når du køber adgang til FORÆLDREHOOD, betaler du 99 kr. For de 99 kr. får du adgang til månedens materiale. Altså ikke nødvendigvis 30 dage.
Så selvom du tilmelder dig den 5, 12 eller 23 i en måned, så betaler du 99 kr. for månedens materiale.

Den næste trækning på dit kort sker derefter hver den 1. i en måned.

Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab igen, og vil have adgang til gruppen, måneden ud.

MATERIALET

Du har adgang til månedens materiale så snart du er kommet med i Facebook gruppen hvor fællesskabet og FORÆLDREHOOD hører til. Der vil være videoer, opslag og lives fra denne måned.

Hver den 1. slettes sidste måneds indhold, så er der videoer eller lives du gerne vil nå at se, er det vigtigt at gøre det senest den sidste dag i måneden. Jeg skriver altid ud et par dage før, så du har lidt tid til at nå at se det du eventuelt mangler.

Alle dagligdagsopslag slettes ikke, kun videoer og lives omkring tidligere måneders emner.

DIN DELTAGELSE

Jeg kræver ikke at du deltager på én bestemt måde. Eller i et bestemt omfang. Du er med på det niveau og i det omfang der er muligt for dig. Du vil i dit Facebook feed altid se hvis der er nye opslag i gruppen, eller via notifikationerne. Er du en der nemt stresser over mange notifikationer, vil jeg anbefale dig at slå den funktion fra, og selv vælge at gå ind i gruppen når du har tid, lyst og overskud.

Du gør det så godt du kan. Og du må for guds skyld ikke prøve at være perfekt eller overpræstere for at virke ekstra deltagende. Ingen af os er perfekte, har perfekte liv, er perfekte forældre eller har al tid i verden til ellers skønne og nærende fællesskaber. Du er dig og deler det af dig du har lyst til, og så vil jeg glæde mig til at lære dig at kende i netop det omfang.

chok release
chok release
chok release