ONLINE FORLØB2020-02-01T13:10:59+01:00
chok release

4 Ugers Online Forløb

Formål med online-forløb: At du opnår kendskab til chok, lærer at identificere et chok, genkender egne chokreaktioner og forstår egne chokmønstre og -adfærd. Du vil lære hverdagsstrategier, så du bliver i stand til fremadrettet bedre at tage handling og hjælpe dig selv – og således hjælpes til en bedre fremtid.

Pris: 995 kr.

Og straks efter køb har du adgang til alt materiale.
Der er mulighed for køb i 2 rater.

JA, JEG VIL KØBE ONLINE FORLØBET

De 4 ugers indhold

Så snart dit køb er gennemført, har du adgang til alle 4 ugers materiale.

I hver af de 4 uger, er der adgang til nye videoer, lydfiler, en workbook og reflekterende og indsigtsskabende øvelser.
Det hele samlet i det online space hvor alt materialet ligger.
Nemt at overskue og altid med fokus på at skabe nye mestringsstrategier til din hverdag.

Spot et chok

– Symptomer på chok
– De 7 ingredienser
– Grounding

Chok Splint og Kogepladen

– Forklaring af choksplint
at “Sidde fast på kogepladen”
– Fra handlingslammet til ny bevidsthed

Bliv din egen instruktør

– Genkendelse af egen chok del-personlighed
– Nu, nu, nu, nu
– Livsmomenter

Sansernes volumeknap

– Volumeknap til oversansning
– Forskel på biologi og personlighed
– Livskraft og frihed

Livsforandrende forløb

Chok Release tilbyder et 4-ugers onlineforløb. Formålet med forløbet er, at du opnår kendskab til chok, lærer at identificere et chok, genkender egne chokreaktioner og forstår egne chokmønstre og -adfærd. Du vil lære hverdagsstrategier, så du bliver i stand til fremadrettet bedre at tage handling og hjælpe dig selv – og således hjælpes til en bedre fremtid.

Gennem onlineforløbet arbejder vi med, at du bliver groundet i din urkraft, du får jordforbindelse og kan mærke verden indefra og ud og være til stede i nuet. Jo mere du kan mærke dig selv, jo mindre bliver chokkene. Når du er groundet i dig selv, er du tilstede i øjeblikket og når der kommer noget, der minder om din fortid – dit chok, kan du handle på det gennem de værktøjer, du får gennem forløbet.

Du går, efter onlineforløbet, ud i verden på en anden måde end tidligere, hvor du kan skelne mellem det, der holdt dig tilbage før i tiden, og de muligheder du kan handle på i dag.

Der er skabt en onlineplatform hvor alt materiale i form af lydfiler, videoer og øvelser, ligger klar. På forløbet præsenteres og gennemgås opgaver på video, der efterfølgende kan downloades via systemet og laves når det passer dig. De lydfiler, der er udviklet til forløbet, styrker din essens og guider dig på flere måder. Der vil for eksempel være guidninger omkring strategier og metoder til at kunne identificere et chok: Hvordan opstår chok? Hvordan oplever man det indefra? Hvordan håndterer vi det, når vi møder chok igen – når hjernen oplever at vi kan overleve det?

JA, JEG VIL KØBE ONLINE FORLØBET!

Forståelse af chok og Chok Release

Chok er en fastlåsthed i nervesystemet, hvor kroppen går i alarmberedskab og samtidig lammer al naturlig aktivitet. Chok er en subjektiv oplevelse hos det pågældende menneske og opstår hvis en pludselig hændelse sker og opleves som farefuld. Hvis chokket ikke bliver forløst, vil nervesystemet generalisere og tro at lignende situationer er lige så farefulde. Disse fastlåste chok-reaktioner påvirker det sociale liv på arbejdspladsen, koncentrationsevnen og den naturlige evne til at omstille sig. Man holder det inde i sig selv, er skamfuld over det – og kan miste både arbejde, venner, børn og ægtefælle. Vi arbejder for en øget opmærksomhed og en tidlig indsats for at hjælpe flest mulige mennesker til en bedre fremtid.

Hidtidige erfaringer fra Chok Release viser, at det er vigtigt at arbejde med chok og viser gode resultater i arbejdet med at finde frem til, hvad der er årsagen til chok og få forløst chokket.

Der er mange mennesker med angst, fobier, PTSD, depression og stress, hvor det viser sig at det er et chok, der er rodnet for de reaktioner, de har. Derfor er det vigtigt at finde frem til, hvad der er årsagen til chok og hjælpe offeret til at få forløst dette.

Ved at skabe forståelse for de kognitive reaktioner, er Chok Release med til at skabe nye strategier for nye handlingsmetoder og redskaber til at være tryg i en omskiftelig hverdag.

chok release
JA, ONLINE FORLØBET ER LIGE NOGET FOR MIG!
Redskaber du kan anvende, hvor som helst og når som helst

Skaber og underviser: Nadia Ferhat

Chok Release-metoden er udviklet af Nadia Ferhat som har sammenkogt de mest kraftfulde terapeutiske redskaber til en metode der afhjælper chok, PTSD og traumer, som forhindrer mennesker i at leve deres liv fuldt ud. Nadia er uddannet Essentiel Integrativ Psykoterapeut. Gennem hendes 19 års erhvervserfaring som terapeut, har hun beskæftiget sig med karriererådgivning, kompetenceudvikling, undervisning af kommende psykoterapeuter, fungeret som supervisor og været censor ved Psykoterapeut uddannelsen.

Chok Release-metoden er udviklet på baggrund af mange års erfaringer og med en dyb nysgerrighed for menneskers forandringsprocesser. Nadia Ferhat har haft ca. 45 terapeuter gennem Chok Release Master uddannelsen, over 1000 1:1 sessioner og afholdt kursus for over 50 terapeuter fra organisationen Kvisten. Derudover mentoring-forløb med psykisk sårbare med angst, depressioner og andre barrierer, hvor tidligere chok har været årsagen.