REFERENCER2019-06-26T10:52:27+02:00

TAK er kun et fattigt ord…

Jeg er beriget med en masse skønne ord fra tidligere klienter og deltagere på min uddannelse.

Og jeg elsker at modtage ord fra jer der har været igennem en eller flere sessioner hos mig.
Jeg ved at det kan være svært at skrive en reference, for det kan være svært at stå frem med at man har haft brug for min hjælp.

Men her er alligevel et lille udpluk af referencer fra fine mennesker jeg har mødt på min vej.

Klienter jeg har mødt i 1:1 sessioner siger

“Efter jeg blev overfaldet blev jeg virkelig indadvendt, og det afholdt mig fra at gøre ting som jeg havde lyst til, såsom at optræde. Jeg blev nervøs over de mindste ting, helt ned til at jeg ikke kunne række hånden op i skolen fordi jeg ville begynde at hyperventilere og ryste. Jeg fik adskillige angstanfald i løbet af månederne efter overfaldet. Jeg valgte derfor at prøve Chok-Release. Hvis jeg havde fået at vide hvor meget det ville ende med at hjælpe mig, allerede efter én session, ville jeg ikke have troet på det. Efter en time i Chok-Release var det som om at jeg vågnede op fra 7 måneders bedøvelse. Jeg blev ligesom “mig selv” igen.

I alt har jeg været til 2-3 sessioner, og siden da har jeg ikke haft nogen anfald, og jeg kan gennemføre at optræde og fremlægge foran andre mennesker uden at gå i panik. Jeg havde gået til psykolog flere måneder inden Chok-Release, men det var klart CR, der ændrede mit liv.”

S, 18 år

“Utrolig effekt fra første dag!
Da min 18-årige søn blev overfaldet sidste sommer, ramte det ham så hårdt (trods offerrådgivning og god krisepsykolog), at angsten satte sig fast over de følgende måneder. Fra først at have haft sit tydelige udspring i selve forskrækkelsen, sivede angsten ligesom over i resten af hans liv og hverdag, og han begyndte at vige fra ting, der ellers betød meget for ham. Han kunne få nogle panikanfald så hårde og kvalmende, at han ‘slet ikke kunne være i sin krop’, som han sagde. Og oveni kunne han se frem til at vidne i retten – over for dem, der havde slået ham, på rad og række. Undervejs anede vi faktisk ikke, om han nogensinde ville blive sig selv igen og få sin store, gode kraft tilbage.

“Men allerede efter første session hos Nadia kom han hjem helt forløst og fuld af liv – og så glad, som jeg ikke havde set ham længe. Hun havde været så sød og professionel, at han straks havde følt sig i gode hænder. Og det, hun så kunne, havde nærmest virket magisk på ham. Og gør det stadig: Han har indtil nu kun haft brug for tre sessions, og hver gang er han kommet hjem mere rolig og mere glad. Ikke én gang har han følt sig ‘rodet for meget op i’ eller forværret, og i dag er han simpelthen på banen igen, og der er bare almindeligt håb og lys på hans vej.

Jeg ved godt, det kan lyde, som om jeg overdriver tykt, men for mig har det altså været lidt af et mirakel, at der var så effektiv og hurtig hjælp at hente. Vi vil aldrig kunne takke Nadia nok for hendes utrolige teknik og nærvær. Gid alle, som går og kæmper med chok og angst i kroppen, ville skynde sig hen og få den samme hjælp!”

Mor til S, 18 år

“Mine sessioner hos Nadia har givet mig livsmodet tilbage og roen og troen på at jeg både må være her, men i den grad også vise og være alt det jeg er, og den jeg er.

Et stort smukt unikt træ der stille står og viser sine blade, uden behov at bevise at det er et træ med fine blade.
At gå til Nadia er en af de bedste anbefalinger jeg har fået i mit liv!

Zofiia Rose

“Vores datter på 10 år begyndte i efteråret 2019 at udvise tegn på stress og mistrivsel i skolen. I løbet af nogle måneder udviklede det sig til angst og skolevægring.
Hun startede i et forløb med samtaleterapi, uden at det havde nogen effekt. Vi hørte om Nadia gennem en bekendt og tænkte, at vi ville give det en chance. På dette tidspunkt havde vores datter været på nedsat tid i skolen i flere måneder, var stoppet til sine fritidsinteresser og kunne ikke overskue fx legeaftaler.

Hun havde udviklet flere former for angst, var nedtrykt, havde store søvnproblemer og fuldstændigt mistet sin livsgnist.
Hele vores familie var meget påvirket af situationen og hverken kommunen eller skolen formåede at yde nogen form for brugbar støtte.

I løbet af første session hos Nadia kom det frem, at vores datter blev mobbet i skolen. Vi vidste godt, at hun havde det svært i sin klasse, men ikke at det var selve årsagen til hendes mistrivsel. Nadia var utrolig intuitiv og empatisk og fik sig lynhurtigt sporet ind på, hvor vores datter følte sig traumatiseret.

Efter nogle tilsyneladende simple spørgsmål og øvelser gik vores datter derfra, nu betydeligt mere let om hjertet end da hun kom. For første gang i meget lang tid så jeg hende smile og være glad.

Dagen efter startede hun på fuldtid i skolen og har kunne opretholde en almindelig skoledag siden. Hun har genoptaget sine fritidsinteresser, er startet i klub og har overskud til venskaber igen.

Angsten er forsvundet og vi har fået vores spontane og livsglade datter tilbage.
Hun har fundet en styrke indeni og en robusthed som gør, at hun kan sætte grænser og ikke bliver slået helt ud af kurs, hvis hun oplever en konflikt i sin klasse.

Vi har været til en opfølgende session hos Nadia, der viste at der stadigvæk var spor efter mobningen i vores datters system. Disse blev bearbejdet yderligere og vi påtænker en 3. session for at være sikre på, at hendes system er helt frigjort for de negative oplevelser. Vi har i dag en pige, der trives og har mod på livet, hvilket vi værdsætter uendeligt meget efter at have set hende forpint og nedtrykt i en lang periode. Nadia har vores varmeste og uforbeholdne anbefalinger.”

Mor til A

“Nadia er typen der får dig til at føle dig i trygge hænder ved første øjekast. Hun indbyder dig til at krænge dit hjerte ud ved sin blotte tilstedeværelse og du ved at du vil blive grebet og rummet præcis som du er. Nadia har en særlig evne til at heale gamle overbevisninger, sår på sjælen og usikkerhed.

Hun er en sand engel på jord og den første jeg ringer til hvis jeg sidder fast i en situation hvor jeg har prøvet alt andet! Og tro mig, jeg har prøvet en del! Gør dig selv den tjeneste at und dig selv et møde med denne fantastiske kvinde.
Hendes Chok Release sessioner har hjulpet mig til at stå stærkere i mig selv og give slip på det gamle baggage som jeg ikke kunne finde ud af at give slip på!”

Avalon Khaan

“Jeg har haft fornøjelsen af nogle sessioner med Nadia Ferhat, da jeg kunne mærke at mine gamle skeletter begyndte at titte frem igen og igen. Jeg har gennem tiden prøvet mange typer af terapi og behandlinger.

Jeg oplevede Nadia’s metode som ekstremt effektivt. På få sessioner, fik vi taget fat om roden på nogle grundlæggende ting, som har forfulgt mig som en skygge det meste af livet. Tak Nadia!”

Carolina Bjørg

“Nadia er en yderst skøn, hjertevarm, meget professionel og dygtig kvinde, som jeg er så taknemmelig for at have i mit liv. – Magisk er nok det rigtige ord, når jeg skal forsøge at beskrive hendes måde at håndtere sit virke på.

Personligt oplevede jeg at gå ind af døren med et traume i min sjæl, som jeg trods mange års studier og megen erfaring ikke kunne “fjerne” – og ud igen af selvsamme dør en time senere med en bevidsthed om, at mit traume var forbundet med et chok og nu fjernet fra både krop og sjæl. Jeg er både dybt forundret og meget taknemmelig; et møde med Nadia vil altid have blivende værdi på rigtigt mange planer.

Tak af hjertet for dig og for at have renset min sjæl, så jeg igen kan flyve ”

Pia Nissen Tylak

Tidligere deltagere på min MASTER uddannelse siger

Du og din Chok Release Master uddannelse har fået en kæmpe plads i mit hjerte.

På alle 5 moduler har jeg suget til mig af din kæmpe erfaring med at forløse chok og traumer og er blevet forundret over, hvor let og kærligt, det kan gøres.

Din lette energi, dit kæmpe nærvær til gruppen og den enkelte i gruppen og din store evne til at formidle med hjertet, vil have en meget stor plads i mit virke som fremtidig psykoterapeut.

Maja Schaumann-Hansen - Ergoterapeut og 3.års Psykoterapeut stud.

Da jeg så denne mulighed fandtes, havde jeg en helt let og kærlig fornemmelse af, at det var “The missing link” i min “værktøjskasse”.

Jeg har primært, som målgruppe, psykisk sårbare, som ikke føler sig hørt eller mødt i psykiatrien eller indenfor den sociale sektor. Jeg har følt, at jeg kunne hjælpe dem langt, men har ligesom manglet det, der kunne trække den vigtigste splint ud af deres system.

Jeg har brugt Chokrelease på nuværende og tidligere “klienter” med stor effekt.

Jeg kan på det varmeste anbefale Chok Release – med Nadia Ferhat og hendes kærlige urkraft, ved roret.

Birgitte Kongskov Leth - Mulighedscoach

Sikken rejse !!

Selv for en ‘gammel’ terapeut med 20 års erfaring i psykiatrien og flere videreuddannelser på CV’et; har dette været et træningsforløb, der har givet mig indblik i nye metoder; der på sin vis overgår min allerede ‘tunge værktøjskasse’.

Jeg er metodemæssigt beriget, forløst af egen chok og dybt taknemmelig over at være introduceret til denne kærlige, blide og effektive metode til at forløse selv svære fastlåste senfølger efter chok….

Tak, Nadia

Birgitte Sørensen - Ergoterapeut & Psykoterapeut

Jeg kan ikke få hænderne ned! Hver undervisningsgang har Nadia formået at lege det, vi har lært, ind i os på en let og kærlig måde.
De fleste forbinder chok- og traumebehandling med noget tungt og smertefuldt. Det, vi lærer, er at det skal være let og kærlighedsfyldt.

Når klienten er færdig, er de fyldt med kærlighed, og bobler af livsglæde. De har sluppet den stivnede energi, så kreativiteten kan starte. De mærker deres power kommer igen.
Det er blevet så sjovt at være psykoterapeut, fordi klienten mærker forskellen hurtigt (…) Klienten behøver kun at komme få gange, fordi det er så virkningsfuldt.

Flemming Bogø - Psykoterapeut

“Jeg har deltaget i Chok Release Master med en baggrund som Essentiel Integrativ Psykoterapeut. For mig er der ingen tvivl om, at det er en meget lys og løftende vej til opløsningen af et chok. Det har understreget vigtigheden af, at viden om chok formidles konkret og praktisk så klienten også forstår sig selv og sine reaktioner.
Identificering af et chok bevirker, at kan det opløses – og som jeg foretækker det: På den lyse måde, som er Chok Release tilgangen, der løfter og sikrer, at klienten ikke retraumatiseres.

Chok Release frisætter ikke bare energi, men giver ofte klienten nye veje i livet. For når fortid, nutid og fremtid ikke længere er ét, bliver “tyngden” transformeret til ny energi, ny selvbevidsthed og nye måder at se og forstå verden og sig selv på.”

Winnie Rehné

Aldrig før i mine 14 år i den terapeutiske verden har jeg oplevet en teknik (Chok Release), som er så virksom og forløsende på en blid og nænsom måde.For mit eget vedkommende har jeg mærket, hvordan forløsningen af det første chok førte mig videre fra chok til chok som ‘perler på en snor’.For hvert chok, som er blevet forløst, har jeg følt mig mere og mere hjemme i mig selv.
Tak til Nadia for at dele sine teknikker med ‘verden’ omkring hende.

Og tak fordi jeg fik lov til at specialisere mig på netop dette område. Af hjertet tak!

Babette Madvig - ID-psykoterapeut

Det som har overrasket mig mest på uddannelsen, er hvor lidt der skal til før mennesker får chok. Får vi ikke forløst disse chok, bliver det til chok med chok på. Det som har overrasket mig mest på uddannelsen er, hvor lidt der skal til, før vi som mennesker får chok. Får vi ikke forløst disse chok, bliver det til chok med chok på, som i sidste ende kan gøre os syge.

Det har for mig været den brik, jeg manglede at forstå som behandler. At kombinerer forståelsen af chok, med øvrige kropsbehandlinger giver en helt anden dybde i sessionerne, fordi vi kan tage udgangspunkt i chokket, frem for blot at arbejde med symptomerne som udløses af chokket.
Jeg har især været glad for undervisningen omkring, hvordan vi kan aflæse, hvor chokket har sat sig hos den enkelte klient. På den måde behøver vi ikke at tale en masse, men kan derimod gå direkte i gang. Hurtigt og effektivt

Tak Nadia for at give din viden videre. Det har været super spændende og lærerigt! Tak fordi du skaber et undervisningsrum, hvor der er plads til at være os. Tak

Mai Smith

Livskriser rummer muligheden for udvikling og transformation, og forvandlingen sker når vi slipper det, som står mellem os og vores værdifulde livskraft.

Det var det, der skete for mig, da jeg i en stressfuld periode opsøgte Chok Release. Efter den første session mærkede en ro i kroppen, som jeg næsten havde glemt fandtes. Undervejs i sessionen slap jeg gamle chok med tilhørende selvsnak og tankemylder, fik genetableret forbindelsen med mit indre flow og var nu på vej tilbage på rette spor.

Min egen erfaring med dette blide, enkle og kraftfulde værktøj Chok Release er, gjorde, at jeg nogle måneder senere var i gang med uddannelsen til Chok Release Master. Det var et berigende og inspirerende forløb, hvor jeg gennem teori og masser af øvetimer med skønne medstuderende, lærte kunsten at spotte og forløse chok og traumer.

Og dette blide, enkle og kraftfulde værktøj en nu en del af det jeg tilbyder de klienter, som kommer i min praksis.

Gitte Jul